Påmelding til Triaden Skikarusell er åpen

Litt om treningsavgift og medlemskontingent

I disse dager faktureres treningsavgiften for sesongen 2018/2019. Treningsavgift betales til Langrennsgruppa, og følger skisesongen som nå er godt i gang for de fleste. Langrennsesongen varer fra 1. mai-30. april, selv om det først er på høsten mange er i gang for alvor. Derfor er høsten et naturlig tidspunkt å fakturere treningsavgift for inneværende sesong.

Medlemskontingent - og dermed medlemskap i Lørenskog skiklubb - følger kalenderåret, og faktureres derfor i januar.

Turrenngruppa

Turrenngruppa i Lørenskog Skiklubb er for alle som ikke er aktive i en av de aldersbestemte treningsgruppene. Her er det full anledning for ikke-satsende ungdommer, foresatte til aktive utøvere i klubben eller andre seniorer å delta.

Gruppa har to fellestreninger i uka: Tirsdag og torsdag. Følg med på Facebookgruppa "Lørenskog skiklubb Turrenngruppa" for detaljer.

Triaden Skiskole 12-13. januar 2019

Påmeldingen til Triaden Skiskole er i gang. I 2019 finner den sted på Lillomarka Arena som ligger ovenfor Ammerud (ca. 18 min kjøring fra Lørenskog). Denne populære skiskolen foregår over to dager og gir barn fra førskolealder og oppover (aldersinndelte grupper) muligheten til å lære langrenn gjennom lek og moro. Spørsmål: langrenn@lorenskogski.no

SKILEK for førskolebarna

Vi utvider vårt tilbud til barn gjennom å etablere en egen gruppe for førskolebarn (født 2013). Denne gruppen trener samtidig med de yngste gruppene (7/8 år) hver mandag kl 18-19 gjennom hele sesongen. Ta kontakt på langrenn@lorenskogski.no for mer info og avtale om prøvetrening

Emit-brikke fra og med 11 år

Skiforbundet har innført Emit-brikke (chip for elektronisk tidtakning) for løpere fra og med 11-årsklassen. Det vil si at alle som planlegger å gå noen renn framover må skaffe seg dette. Brikkenummer registreres i Min Idrett, og man bruker denne brikken i de aller fleste renn.

Her er link for kort info om ordningen og kjøp av brikke.

Skilisens påkrevet fra fylte 13 år

Frem til man fyller 13 år er alle utøvere forsikret via NIFs barneforsikring. Etter fylte 13 år må man løse skilisens for å være forsikret, og for å kunne gå renn. De som tidligere ikke har løst lisens går inn på www.skilisens.no. Her registrer man seg, og når klubben har "aktivert" lisensen får man en mail fra Skiforbundet med betalingsinformasjon for nettbank. Når betalingen er registrert finner man lisensen på utøveren i www.minidrett.no, og den følger utøveren automatisk gjennom alle renn. All info om ordningen, forsikringer, spørsmål og svar osv ligger på www.skilisens.no.

Langrenn på Facebook

Lyst til å begynne med langrenn?

Lørenskog skiklubb tilbyr langrennstrening for barn født i 2012 eller senere. Nytt av sesongen er at også førskolebarn (født 2013) kan bli med på 7-8 års gruppens treninger i følge med voksne. Treningen er variert, morsom og i stor grad lekbasert. I Lørenskog skiklubb ønsker vi å beholde bredden så lenge som mulig, samtidig som de med ambisjoner skal ha et godt tilbud. De yngste barna trener på mandager kl. 1800, og vi har et godt opplegg gjennom det meste av året. Uansett ambisjoner kan vi garantere varige skiferdigheter og skiglede! Ta kontakt på langrenn@lorenskogski.no for mer info og avtale om prøvetrening (trening foregår ulike steder i Lørenskog). Etter man har prøvd, benytt innmeldingsskjema nedenfor. Man blir da lagt til i SPOND og får ukentlig oppdatering på hvor treningen foregår.

INNMELDING:
Innmeldingsskjema til Langrennsgruppa HER
Info og tilbud fra Foss Sport

Klubben støtter deltakelse på sommerskiskoler

Lørenskog skiklubb ønsker at våre utøvere er motiverte til å trene og forbedre seg, og deltagelse på sommerskiskole gir fint påfyll og motivasjon for å satse og trene videre.
Les mer...