ROMERIKES STØRSTE BRUKTMARKED FOR SKI OG VINTERUTSTYR 2019
HOLD AV DATOENE OG FØLG MED FREMOVER! Torsdag 8. november til søndag 11. november arrangerer Lørenskog skiklubb - alpin sitt årlige BRUKTMARKED.
Sted er Samfunnsalen på Kjenn ungdomskole i Lørenskog.
Endelig salgsoversikt av varer finner du HER
Har du kjøpt langrenn eller alpinstøvler og ser først når du kommer hjem at du har fått med deg sko med forskjellig størrelse eller 2 venstresko, ta kontakt med Laila Leivestad på tlf 95 82 22 04 for bytte!
VI ØNSKER NYE "ALPINISTER" VELKOMMEN!

Variert barmarkstrening er grunnstammen i alpinsporten og vår gruppe trener 3 kvelder i uka med Sørlihavna som utgangspunkt. Her holder vi på med alt fra stisykling, rollerblades, styrke og utholdenhet på Sørlihavnas styrkepark samt kondisjonstrening.

Alpingruppa er ikke større enn at hver og en blir ønsket velkommen og tatt godt i mot. Vi har bygget en fantastisk flott foreldregruppe som er en forutsetning for at en idrett som dette skal lykkes.

Invitasjonen er derfor til alle som har lyst, eller bare er nysgjerrige på alpinsporten. Ta kontakt og bli med på noen treninger for å se om dere trives. Les mer her>> og se oppsatte grupper og tidspunkter under fanen "Trening" i venstremenyen.

ÅRSMØTE LØRENSKOG SKIKLUBB - ALPIN
Velkommen til årsmøte mandag 12. mars. Årsmøte avholdes på Skihytta kl. 18.00.
SPAREBANK 1 LØRENSKOGRENNET 2018
Lørenskog Skiklubb - Alpin har gleden av å invitere til SSL renn i Marikollen.
Se invitasjon her>> Se starliste her>>
Resultater 10 år og yngre ser du her >> Resultater U12 og eldre ser du her >>

VI ØNSKER NYE "ALPINISTER" VELKOMMEN!

Vi trener i Marikollen i Rælingen tre kvelder i uken.

Alpingruppa er ikke større enn at hver og en blir ønsket velkommen og tatt godt i mot. Vi har bygget en fantastisk flott foreldregruppe som er en forutsetning for at en idrett som dette skal lykkes.

Invitasjonen er derfor til alle som har lyst, eller bare er nysgjerrige på alpinsporten. Ta kontakt og bli med på noen treninger for å se om dere trives. Les mer her>>

ALPIN SKISKOLE 2018
Hver vinter arranger Lørenskog Skiklubb sin Alpingruppe flere av sine populære nybegynnerkurs i alpint for barn fra alderen 5 - 10 år.
Kurshelger:
19. - 21. JANUAR - Fullt
26. - 28. JANUAR - Fullt
2. - 4. FEBRUAR - FULLT
Om alpinkursene:
Kursene går over en helg, med oppstart fredag ettermiddag, og fortsettelse på lørdag og søndag formiddag. Alpinkurset for barn er basert på læring gjennom lek og moro. Fra nærmest aldri å ha stått på ski før, lærer man gjennom det 3 dager lange kurset å ta heisen, og på egenhånd komme seg ned bakken på en trygg og sikker måte.
PÅMELDING, gå inn på "Skiskole alpint" i venstremenyen.
Flott artikkel
i Romerikes Blad
fra skicross NM i Hafjell, hvor Jørgen Leivestad ble junior norgesmester :-) les hele artikkelen her>>
NYETABLERT SKICROSSGRUPPE I LØRENSKOG!
Nytt av året! Lørenskog alpingruppe har nå sin egen skicrossgruppe. I et samarbeid med Stabæk alpin er det nå mulig for de som er 12 år (i 2014), og eldre til å trene i Kolsåsbakken hver tirsdag og torsdag. Treningen starter opp så snart bakken er klar.
Har du lyst til å bli med? Les mer her:
Rafting i Sjoa 30. august 2013
Lørenskog skiklubb - alpin inviterer til
6. runde i Goodyear Norges Cup skicross søndag 6. mars i Hurdal skisenter. Se resultatene her>>
INNMELDING:
Innmeldingsskjema til Alpingruppa HER:
Følg oss på Facebook:
Royal Bingo Strømmen
Vi takker Royal Bingo på Strømmen og Tecnobingo for viktige økonomiske bidrag til glede for unge alpinister.