Triaden Skiskole 2014

Påmelding fortsatt mulig!

Opprinnelig skulle skiskolen vært arrangert i løpet av to helger, men på grunn av mangel på snø måtte første helg avlyses. Nå laver snøen ned og skiskolen arrangeres helgen 18.-19. januar i regi av Lørenskog Skiklubb, i samarbeid med Triaden Lørenskog Storsenter. Skiskolen er for jenter og gutter i alderen 5-8 år.

Vi har utvidet påmeldingsfristen til utgangen av torsdag 16. januar, og har fortsatt ledige plasser. Hovedfokus er å lære barn i alderen 5-8 år å gå på ski gjennom lek og moro i snøen. Skiskolen arrangeres av våre skolerte trenere, assistert av yngre, aktive utøvere.

Skolen arrangeres på Sørlihavna 18.-19. januar, og varer fra 12:00 til 13:30 begge dager, med mulig en halv times utvidelse hver av dagene p.g,a avlysning første helg. Den siste dagen avslutter vi med grilling, da går det fort en halv time ekstra her også.

Triaden Skiskole er et populært tilbud som hvert år trekker mange barn. For å kunne gi et godt tilbud til alle deltakere er det begrenset antall plasser. Plasser tildeles etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Dersom snøforholdene likevel ikke muliggjør gjennomføring på Sørlihavna vil Hvalstjern Skistadion på Fet være reservearena. Endelig valg av sted gjøres senest torsdag kveld.

Pris: Kr. 750,- (kr 500,- for barn utover ett). NB: Dette er ordinær pris uten avlysning av den første helga. Vi åpner for muligheten til å ta igjen litt av den «tapte» førstehelga ved å utvide med en halvtime hver av dagene kommende helg, avhengig av forholdene. Vi vil i etterkant refundere et forholdsmessig beløp (fratrukket kr. 50,-), pga den avlyste første helga.

Påmelding HER.

Informasjon om endelig valg av sted for skiskolen og eventuelle andre oppdateringer legges ut på hjemmesiden (se over). Kontaktperson for påmelding er Trond Tunheim, telefon 98230725.


To helger i januar arrangerer Lørenskog Skiklubb, i samarbeid med Triaden Lørenskog Storsenter, skiskole for jenter og gutter i alderen 5-8 år.

Hovedfokus er å lære å gå på ski gjennom lek og moro i snøen. Skiskolen arrangeres av våre skolerte trenere, assistert av yngre, aktive utøvere. Skolen arrangeres på Sørlihavna helgene 11.-12. og 18.-19. januar, og varer fra 12:00 til 13:30 alle dager. Den siste dagen avslutter vi med grilling, da går det fort en halv time ekstra.

Triaden Skiskole er et populært tilbud som hvert år trekker mange barn. For å kunne gi et godt tilbud til alle deltakere, er det begrenset antall plasser. Plasser tildeles etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Sted: Sørlihavna
Tid: Lørdag 11., søndag 12., lørdag 18. og søndag 19. januar 2014.
Pris: Kr. 750,- (kr 500,- for barn utover ett)
Påmeldingsfrist: 7. januar 2013 eller inntil fulltegnet.

Dersom vær- eller snøforhold forhindrer gjennomføring en eller flere dager vil vi tilstrebe å ta igjen det tapte på en av de øvrige dagene. Hvis dette ikke lar seg gjøre vil vi kunne refundere en forholdsmessig andel av deltakeravgiften, fratrukket kr. 50,-.

Påmelding HER