Velkommen til Familiesamling

Oppdatert invitasjon og påmelding til årets familiesamling på Spåtind 24.-26. november er nå klart. Påmeldingsfrist er 27. oktober.
Se denne filmsnutten (via Lørenskog skiklubb Langrenns Facebook-side) fra fjorårets samling.

Litt om treningsavgift og medlemskontingent

I disse dager faktureres treningsavgiften for sesongen 2017/2018. Treningsavgift betales til Langrennsgruppa, og følger skisesongen som nå er godt i gang for de fleste. Langrennsesongen varer per definisjon fra 1. mai - 30. april, selv om det først er på høsten mange er i gang for alvor. Derfor er høsten et naturlig tidspunkt å fakturere treningsavgift for inneværende sesong.

Medlemskontingent - og dermed medlemskap i Lørenskog skiklubb - følger kalenderåret, og faktureres derfor i januar.

Ny kolleksjon klubbtøy

Endelig har vi gleden av å lansere en ny kolleksjon klubbtøy, med Trimtex som vår nye leverandør. Bestilling skjer via egen nettbutikk (se under), og varene sendes hjem til den enkelte. Første bestillingsvindu er nå åpent, og stenger 29. oktober. Levering kan da forventes i uke 49. Foss Sport på Strømmen har sagt seg villig til å stille som «prøverom» for oss, og vil i løpet av kort tid ha tilgjengelig et utvalg av produkter og størrelser dersom noen ønsker å prøve.

Siste Løpskarusell for denne gang

Rulleskirenn 7. september

Resultater fra klubbrenn rulleski i Tæruddalen 7. september ligger HER.

Nyhetsbrev august 2017

Junior- og langløpsgruppe

2017-2018 er en sesong hvor vi ikke har grunnlag for en egen treningsgruppe for satsende juniorer (Norgescup). Derimot har vi flere juniorer som ønsker å trene med en noe mer mosjoniststilnærming, med f.eks. Birken som sportslig hovedmål. Vi gjør derfor en vri på det, og har laget en ny "Junior- og langløpsgruppe". Her er det også full anledning for seniorer og foresatte til aktive utøvere i klubben å delta, og gjennom det kan vi samtidig også få et treningsfellesskap for voksne.

Gruppa har to fellestreninger i uka: Mandag og torsdag kl. 1800. I tillegg tilbyr vi "Felles rolig langtur" på lørdager kl. 1000. Følg med på Facebookgruppa "Lørenskog skiklubb Junior og langløp" for detaljer.

Klubbmesterskap 7. mars

Årets kubbmesterskap ble gjennomført fra Ekerud i klassisk stil onsdag 7. mars med 82 deltakere. Det var premieutdeling etter rennet. Vandrepokal for raskeste 5-km ble tildelt juniorløperne Elisabeth Hagen Helgesen og Gunnar Wang-Haugseth. Tusen takk til rennleder Trudi og alle som stilte som funksjonærer - nok et topp arrangement ble gjennomført! Noen tider var feilregistrert og er nå korrigert, men dette ga ingen endringer på plasseringer.

Triaden Skikarusell 2017

Til tross for en sen og så langt snøfattig vinter fikk vi gjennomført to renn i Triaden Skikarusell fra Ekerud. Tusen takk til rennleder Trudi og hennes mannskap, som sørget for knirkefrie arrangementer og mange glade små og store skiløpere. Skipappa Jon Christopher Knudsen har laget denne flotte oppsummeringen.
Resultater etc finner du HER.

Emit-brikke fra og med 11 år

Skiforbundet har innført Emit-brikke (chip for elektronisk tidtakning) for løpere fra og med 11-årsklassen. Det vil si at alle som planlegger å gå noen renn framover må skaffe seg dette. Brikkenummer registreres i Min Idrett, og man bruker denne brikken i de aller fleste renn.

Her er link for kort info om ordningen og kjøp av brikke.

Skilisens påkrevet fra fylte 13 år

Frem til man fyller 13 år er alle utøvere forsikret via NIFs barneforsikring. Etter fylte 13 år må man løse skilisens for å være forsikret, og for å kunne gå renn. De som tidligere ikke har løst lisens går inn på www.skilisens.no. Her registrer man seg, og når klubben har "aktivert" lisensen får man en mail fra Skiforbundet med betalingsinformasjon for nettbank. Når betalingen er registrert finner man lisensen på utøveren i www.minidrett.no, og den følger utøveren automatisk gjennom alle renn. All info om ordningen, forsikringer, spørsmål og svar osv ligger på www.skilisens.no.

Langrenn på Facebook

Terminliste

Her finner du Akershus skikrets sin TERMINLISTE for sesongen 2016/2017

Takk til alle som deltok på
ÅPEN DAG.

Mandag 6. november holdt langrennsgruppen ÅPEN DAG hvor vi åpnet opp den vanlige treningen vår til alle barn som kunne tenke seg å prøve hva trening med langrennsgruppen går ut og som er født i 2011, 2010, 2009 og 2008.

Over 50 barn møtte opp og fikk et lite innblikk i hvordan en barmarkstrening kan foregå, trass i at kulde og glatte veier førte til at rulleskitrening måtte utgå.

Jeg har prøvd - hva nå? Fremover vil vanlige treninger være mandager kl. 18-19 for de laveste aldersgruppene og foregå i Lørenskog. Steder varierer etter opplegg og oppdateres i langrennskalenderen (se meny til venstre - "Langrennskalender" - "Gruppe 7-8" for alle de yngste aldersgruppene født 2012-2010 og "Gruppe 9-10" for barn født 2008-2009). Husk å melde fra at du/ditt barn planlegger å bli med på flere treninger. Send e-post til Vibeke Hetle vibekehetle@yahoo.no (barn født 2012-2010) eller per.eivind.fosker@gmail.com (barn født 2009-2008).

Gikk du glipp av arrangementet? Fortsatt mulig å bli med på en trening. Send e-post til Vibeke Hetle for å avtale en prøvetrening: vibekehetle@yahoo.no (barn født 2012-2010) eller per.eivind.fosker@gmail.com (barn født 2009-2008).

Lyst å prøve en gang til? Følg med på kommunikasjon fra Vibeke Hetle (vibekehetle@yahoo.no) via e-post om du var påmeldt til arrangementet.

Overbevist - klar til å melde deg inn? Se innmeldingsskjema nede på siden. Viktig at dette gjøres så snart du har bestemt deg pga. forsikringsordninger som inngår i medlemskapet.

Lyst til å begynne med langrenn?

Lørenskog skiklubb tilbyr langrennstrening for barn født i 2011 eller senere. Nytt av sesongen er at også førskolebarn (født 2012) kan bli med på 7-8 års gruppens treninger i følge med voksne. Treningen er variert, morsom og i stor grad lekbasert. I Lørenskog skiklubb ønsker vi å beholde bredden så lenge som mulig, samtidig som de med ambisjoner skal ha et godt tilbud. De yngste barna trener på mandager kl. 1800, og vi har et godt opplegg gjennom det meste av året. Uansett ambisjoner kan vi garantere varige skiferdigheter og skiglede! Ta gjerne kontakt på langrenn@lorenskogski.no for mer info.

INNMELDING:
Innmeldingsskjema til Langrennsgruppa HER
Info og tilbud fra Foss Sport

Klubben støtter deltakelse på sommerskiskoler

Lørenskog skiklubb ønsker at våre utøvere er motiverte til å trene og forbedre seg, og deltagelse på sommerskiskole gir fint påfyll og motivasjon for å satse og trene videre.
Les mer...