ÅRSMØTE LØRENSKOG SKIKLUBB - ALPIN
Velkommen til årsmøte mandag 12. mars. Årsmøte avholdes på Skihytta kl. 18.00.
SPAREBANK 1 LØRENSKOGRENNET 2018
Lørenskog Skiklubb - Alpin har gleden av å invitere til SSL renn i Marikollen.
Se invitasjon her>> Se starliste her>>
Resultater 10 år og yngre ser du her >> Resultater U12 og eldre ser du her >>

VI ØNSKER NYE "ALPINISTER" VELKOMMEN!

Vi trener i Marikollen i Rælingen tre kvelder i uken.

Alpingruppa er ikke større enn at hver og en blir ønsket velkommen og tatt godt i mot. Vi har bygget en fantastisk flott foreldregruppe som er en forutsetning for at en idrett som dette skal lykkes.

Invitasjonen er derfor til alle som har lyst, eller bare er nysgjerrige på alpinsporten. Ta kontakt og bli med på noen treninger for å se om dere trives. Les mer her>>

ALPIN SKISKOLE 2018
Hver vinter arranger Lørenskog Skiklubb sin Alpingruppe flere av sine populære nybegynnerkurs i alpint for barn fra alderen 5 - 10 år.
Kurshelger:
19. - 21. JANUAR - Fullt
26. - 28. JANUAR - Fullt
2. - 4. FEBRUAR - FULLT
Om alpinkursene:
Kursene går over en helg, med oppstart fredag ettermiddag, og fortsettelse på lørdag og søndag formiddag. Alpinkurset for barn er basert på læring gjennom lek og moro. Fra nærmest aldri å ha stått på ski før, lærer man gjennom det 3 dager lange kurset å ta heisen, og på egenhånd komme seg ned bakken på en trygg og sikker måte.
PÅMELDING, gå inn på "Skiskole alpint" i venstremenyen.
BRUKTMARKED 9. - 12. NOVEMBER
Velkommen til årets Bruktmarked i Samfunnssalen på Kjenn ungdomsskole
9. - 12. november 2017.
Solgte varer lørdag kan du se her
Solgte varer søndag kan du se her
VI ØNSKER NYE "ALPINISTER" VELKOMMEN!

Variert barmarkstrening er grunnstammen i alpinsporten og vår gruppe trener 3 kvelder i uka med Sørlihavna som utgangspunkt. Her holder vi på med alt fra stisykling, rollerblades, styrke og utholdenhet på Sørlihavnas styrkepark samt kondisjonstrening.

Alpingruppa er ikke større enn at hver og en blir ønsket velkommen og tatt godt i mot. Vi har bygget en fantastisk flott foreldregruppe som er en forutsetning for at en idrett som dette skal lykkes.

Invitasjonen er derfor til alle som har lyst, eller bare er nysgjerrige på alpinsporten. Ta kontakt og bli med på noen treninger for å se om dere trives. Les mer her>> og se oppsatte grupper og tidspunkter under fanen "Trening" i venstremenyen.

Flott artikkel
i Romerikes Blad
fra skicross NM i Hafjell, hvor Jørgen Leivestad ble junior norgesmester :-) les hele artikkelen her>>
SPAREBANK1 - LØRENSKOGRENNET
Lørenskog skiklubb - alpin takker alle løpere, foresatt, funksjonærer og sponsor Sparebank1 for veldig flott gjennomført renn i Marikollen i dag!
Se resultatlister 10 år og yngre her>>
Se resultatlister U12 og eldre her>>
GOD JUL :-)
Julefeiring og ferie står for tur, og det betyr for de aller fleste av oss, en velfortjent pause fra treningen. Vi satser på snarlig og mye snø slik at vi kommer oss ut i Marikollen på skitrening første uken i januar. Alpingruppa har fått flere nye medlemmer som vi ønsker velkommen, og som vi gleder oss til å bli bedre kjent med utover i skisesongen. Det skal bli mye skiglede, masse god læring og mange gode resultater gjennom hele sesongen

Til slutt vil styret i Lørenskog alpin rette en stor takk til motiverte og engasjerte trenere, takk til alle foreldre som støtter opp og bidrar på forkjellige vis, og sist men ikke minst Takk til alle våre flotte løpere som gir oss så mye skiglede og gode opplevelser, fortsett med det.

Ønsker alle små og store en HERLIG juleferie!

Kulturstipend til Petter Holsve Olsen
Lørenskog kommune har delt ut et kulturstipend til 9 stykker fra Lørenskog, og Petter Holsve Olsen var en av de heldige. Det er flott at kommunen støtter opp under kultur og idrett, og dette motiverer enormt til videre arbeid og trening, samt at det selvfølgelig kommer godt med økonomisk. LSK alpin gratulerer Petter med stipendet og ønsker lykke til med skisesongen :-)
MATHIAS - NEST BEST I NORGE!
Mathias Vollan Pettersen, vår eldste alpinist i klubben, har prestert suverent i årets Ironman med hele 969 poeng. Noe som er nest best i Norge uansett klasse WC, EC, FIS ol. Resten av klubben GRATULERER og ønsker Mathias lykke til med årets skisesong satsing.
Ironmantesten er en fysisk test som alle alpinister i Norge gjennomfører hver vår og høst. Testens formål er å kartlegge fysiske egenskaper innenfor styrke, hurtighet, koordinasjon og utholdenhet som alle er relevante egenskaper for en alpinist. Testen og Mathias supre resultater kan du lese mer om her>>
SØLDEN HØSTFERIE 2014
8 flotte dager i Sølden er over, og våre Lørenskogløpere er på vei hjem. Snøforholdene har vært gode, været har vært fantastisk og løpere og trener er godt fornøyde med skitreningene. Det er ikke lenge før første skisamling på Skeikampen, HUSK å melde dere på. All informasjon om påmelding finner dere her på siden, gå inn på "knappen" TRENING.
Klatredag i Oslo sommerpark 16. august - fantastisk moro :-)
Mathias Vollan Pettersen til Attacking Vikings Challenge :-)
Vi gratulerer Mathias Vollan Pettersen med uttaket til årets Attacking Vikings Challenge på Fornebu 13. juni. Mathias går for tiden på NTG på Lillehammer, og han er invitert med av Norges Skiforbund basert på sine gode resultater på vårens Iron Man test! Mathias ble 5. beste utøver i landet, nr 2 utenfor landslaget på testen, og er 1 av 3 utøvere som ikke er en del av landslaget som er invitert med! Vi har snakket med Mathias, og han gleder seg til å representere Lørenskog Alpin på sykkel som er grenen det skal konkurreres i under arrangementet! GRATULERER Mathias - stå på!
Aktivitetskalender 2014/2015
Ny aktivitetskalender del 1, sesong 2014/2015 se her>>
Er det spørsmål til denne, ta kontakt med vår hovedtrener Jon Rune Hagavik.
Påmelding til de forskjellige samlingene sendes ut i god tid før hver samling.
Talentsamling i Kvitfjell 4. - 6. april 2014
Petter Holsve Olsen var en av de heldige som fikk være med på talentsamling på Kvitfjell sammen med landslagets Kjetil Jansrud og Lotte Smiseth Sejerstedt. De sju beste jentene og guttene fra Hovedlandsrennet ble plukket ut til talentsamlingen på bakgrunn av utviklingspotensialet, ferdigheter og resultater fra sesongen. Det var en lærerik samling, og det var gøy å trene sammen med landslaget sier en fornøyd Petter. Les avisartikkel fra Romerikes Blad her:
Familiesamling Nesbyen 4. - 6. april 2014
Norgescup - Hovedlandsrenn Skicross
 Da er Hovedlandsrenn og 10. og siste runde av Norgescup i skicross avholdt i Trysil. Herman, Eirik, William og Jørgen har avsluttet skicross sesongen, og de er godt fornøyd med resultater og plasseringer. Fremgangen hos alle har vært stor i år, og nå gjelder det å styrke seg opp mot hardere konkurranse mot FIS løpere neste sesong. Vi gleder oss!

Jørgen endte opp med 2. plass sammenlagt i Norgescup, og en fin 3. plass i Hovedlandsrennet. Herman fikk en fin 8. plass, William en fin 11. plass og Eirik en fin 12. plass. GRATULERER!

Lørenskogrennet 2014
Da er nok et Lørenskogrenn gjennomført, og alt gikk veldig fint.
Håper alle deltakere har hatt en super dag, og vi takker alle som har bidratt til å få dette rennet til.
Resultatlister 10 år og yngre, les her:
Resultatlister U12 og eldre, les her:
Se invitasjonen her:
GOD JUL!
Vi ønsker alle våre løpere, søsken, foreldre og besteforeldre en riktig
GOD JUL og et GODT NYTTÅR!
Håper det nye året bringer kulde og snø slik at vi får mange fine treningsdager i bakken fremover.

NYETABLERT SKICROSSGRUPPE I LØRENSKOG!
Nytt av året! Lørenskog alpingruppe har nå sin egen skicrossgruppe. I et samarbeid med Stabæk alpin er det nå mulig for de som er 12 år (i 2014), og eldre til å trene i Kolsåsbakken hver tirsdag og torsdag. Treningen starter opp så snart bakken er klar.
Har du lyst til å bli med? Les mer her:
SKEIKAMPEN 22. - 24. NOVEMBER 2013
10 ivrige Lørenskog løpere er samlet til sesongens første skisamling på Skeikampen, (i alle fall for de fleste). Det er kaldt, og flotte forhold i bakken. Sola skinner fra skyfri himmel, og vi er igang igjen - HERLIG!
Neste tur er familiesamling, hvor vi også reiser til Skeikampen.
Vi gleder oss til å møte alle :-)
Rafting i Sjoa 30. august 2013
Oppstart barmarkstrening!

Oppmøte alle grupper mandag 5. august kl. 1800.Vi møtes på rådhuset i Lørenskog. Les mer under Trening/aktiviteter.

Sommerskisamling på Stryn 21. - 25. juni 2013
4 dagers skisamling på Stryn med Jon Rune og Marianne som trenere.
Løpere fra Lørenskog er Ole Herman, Max-Adrian, Celina, Frida, Anders, Herman og Jørgen.
Anders var dessverre uheldig søndag og fikk strekt et leddbånd i kneet så han har reist hjem.
God bedring til deg Anders :-)
Se flere bilder under Bilder og videoer.
Skicross Kolsås 17. mars 2013

Ingrid, Anders og Jørgen tok hver sin seier i hver sin skicrossklasse i Kolsåsbakken.

Det skal bli mer skicross på meg, var Anders umiddelbare kommentar, moro :-)

Gratulerer alle sammen!


Familiesamling 5. - 7. april på Nesbyen 2013
Vi har gleden av å invitere alle klubbens løpere, søsken og foreldre til familiesamling/klubbmesterskap i vakre omgivelser ved Myking, Nesbyen i Hallingdal.

Turen er en fin anledning til å bli bedre kjent med hverandre i alpingruppa, og gjøre hyggelige og sosiale ting sammen. De voksne får nå endelig muligheten til å være med å konkurrere. Påmeldingsfrist er fredag 15. mars til Laila på mail.
Les mer i invitasjonen, klikk her:
LØRENSKOGRENNET 3. MARS I MARIKOLLEN

  • SSL i MARIKOLLEN i RÆLINGEN KOMMUNE
  • 3. MARS. RENNSTART KL.11.00 . Besiktigelse 10.00-10.30.
  • ÅPEN FOR JENTER OG GUTTER ALLE KLASSER OPP TIL 15-16.
  • PREMIEUTDELING UMIDDELBART ETTER RENNET

  • Du finner all informasjon om Lørenskogrennet HER
  • Resultatlistene 10 år og yngre, Klikk her:
  • Resultatlistene 11 år og eldre, Klikk her:
Grevlingrennet i Hurdal 2. mars 2013
Anders Holsve Olsen fikk en flott 2. plass under Grevlingrennet i Hurdal lørdag 2. mars.

Petter Holsve Olsen fikk en suveren 1. plass
Jørgen Leivestad fikk en flott 2. plass
Ingrid Leivestad fikk en 9. plass
Celine B. Bundlie kjørte dessverre ut i 1. omgang, men kjørte en fin 2. omgang. GRATULERER ALLE SAMMEN :-)
Koiarennet på Kvitfjell 23. februar 2013
Ivrige deltakere fra Koiarennet på Kvitfjell.

Fra venstre Tine Waaler, Ole Eggen, Ørjan Waaler, Torbjørn Eggen og Camilla Trones.
Bilde er tatt rett før premieutdelingen.

Fin avslutning på vinterferien i Kvitfjell.
SL Kvalik Kolsås
Petter fikk en fin 3. plass under SL Kvalik i Kolsåsbakken lørdag 9. februar.

Celine Bundlie fikk en 21. plass
Simen Thorsen fikk en 31. plass

Gratulerer :-)
Internrenn runde 2. I Hakkebakken 8. februar
Da er det snart klart for runde 2 av internrennene våre. Andre del arrangeres i Hakkebakken førstkommende fredag 8. februar
kl. 18.00. Det er ikke behov for påmelding, bare å møte opp.

Setter pris på om noen foreldre kan bidra med enkle oppgaver litt før, under og etter rennet. Vi møtes i Hakkebakken kl. 17.30, og regner med å være ferdig til kl. 20.00.

SG Rangeringsrenn 2 i Wyller
Petter tok igjen en flott 2. plass under SG rangeringsrenn 2 i Wyller tirsdag 5. februar.

Celine fikk 7 plass.
Max-Adrian fikk 37. plass
Sondre fikk 17. plass
Jørgen fikk 23. plass
GRATULERER :-)
Åsliafarten og Hakkebakkerennet
Se bilder fra Hakkebakkerennet og Åsliafarten HER:
SG Åslia og HL/TL SSL rangeringsrenn i Hurdal
Simen Thorsen kjørte inn til en suveren 1. plass under SG rennet i Åslia lørdag 26. januar.
Det var mange Lørenskog løpere med, og bilder fra rennet kommer snarlig.

Petter Holsve Olsen fikk en 3. plass under SSL TL rangeringsrenn i Hurdal samme dag.
Celine Bundlie fikk en 11. plass, og Max Adrian Holte fikk en 32. plass.
Gratulerer alle sammen, strålende innsats!
Super G rangeringsrenn i Wyller
Petter Holsve Olsen kjørte inn til en suveren 2. plass under Super G rennet i Wyller tirsdag 22. januar.
Gratulerer!

Celine Bundlie endte på 6. plass
Sondre Nicolai Harr endte på 21. plass
Jørgen Leivestad endte på 30. plass
Rælingspretten 2013
Her er gjengen fra lørdag, glade Lørenskog alpinister!
Solid deltakelse fra Lørenskog under SSL i Marikollen for gruppe 8Y, 9 år, 10 år og U12.

Internrenn i Lørenskog
 Les mer om internrennene som vi arrangerer som renntrening for de yngste løperne.

Se resultatene fra 25. januar HER:
Lørenskog skiklubb - alpin inviterer til
6. runde i Goodyear Norges Cup skicross søndag 6. mars i Hurdal skisenter. Se resultatene her>>
INNMELDING:
Innmeldingsskjema til Alpingruppa HER:
Følg oss på Facebook:
Royal Bingo Strømmen
Vi takker Royal Bingo på Strømmen og Tecnobingo for viktige økonomiske bidrag til glede for unge alpinister.